H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Választékunkban megtalálhatja a vezető gyártók legjobb és legmodernebb hallókészülék-modelljeit, melyekkel ismét minden hangot élvezhet.

Fedezze fel hallókészülék-gyártóink aktuális kínálatát

Nem számít, hogy milyen szükségletei és elvárásai vannak: nálunk minden gyártótól kiváló hallásélményre számíthat minden élethelyzetben, bármilyen hallásprofil esetében. Mindegy, hogy hallójárati vagy fül mögötti hallókészüléket szeretne, nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Szaküzleteinkben személyesen is megismerheti korszerű kínálatunkat, mely minden neves gyártó készülékeit tartalmazza, szakértő audiológusaink pedig ingyenes tanácsadást nyújtanak.
Nő a parkban

Phonak hallókészülékek

Modern hallásrendszerek, természetes hallásélmény és új életminőség: ezeket nyújtja a Phonak, a Sonova Csoport egyik márkája. A svájci hallókészülék-gyártó immár több mint 70 éve állít fel újabb és újabb mércét a korszerű és innovatív hallásrendszerek fejlesztése terén, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást pénztárcától, életkortól, életviteltől és a hallásveszteség típusától függetlenül.
A Phonak audiológusokkal és nemzetközi egyetemekkel szoros együttműködésben dolgozik úttörő és innovatív hallásmegoldások fejlesztésén mind gyermekek, mind pedig felnőttek számára.

A Lyric nevű modellel, melyet „a fül kontaktlencséjének“ is neveznek, a Phonak valódi innovációt kínált a piacon. Ez a hallókészülék megszakítás nélkül viselhető hosszabb időn keresztül. Ugyanakkor 100%-ban láthatatlanul helyezkedik el a hallójáratban, és egyedülálló hangzást nyújt.

Unitron hallókészülékek

Az Unitron egy kanadai hallókészülék-gyártó, mely 1964 óta a legmodernebb hallásrendszerekkel dolgozik azon, hogy kompromisszumok nélkül teremtse meg a természetes hallás és beszédértés összhangját. A Sonova Csoport részeként a vállalat innovatív technológiákat és kiváló minőséget kínál – megfizethető áron.

Signia hallókészülékek

A Siemens – a világ egyik legnagyobb hallókészülék-gyártója – a Signiával egy új prémium márkát hozott létre. A németországi vállalat már több mint 130 éve fejleszt hallókészülékeket. Jelenleg kb. 4000 munkatársuk dolgozik a Siemens hallókészülékek fejlesztésén.
A Signia egyedi hallókészülékeket kínál a természetes hallásélmény biztosítása érdekében. A Signia azzal is kitűnik, hogy alkalmazásokat kínál a hallókészülékek távirányításához, valamint az audiológusok által nyújtott személyes tanácsadáshoz. Ezenkívül az új hallókészülékek zene, telefonbeszélgetések és a televízió hangjának átvitelére is alkalmasak.

Starkey hallókészülékek

A Starkey egy amerikai gyártó, mely 1967 óta folyamatosan az ügyfelek szükségleteire koncentrálva és innovatív szellemben fejleszt csúcsmodern hallókészülékeket.

Oticon hallókészülékek

Az Oticon hallókészülék-gyártó kitüntetett célja, hogy támogassa a halláscsökkenéssel élőket a kommunikációban, a társas interakcióban és a teljes élet élvezetében. A cél megvalósítása érdekében az Oticon hallásrendszerek fejlesztésén orvosok, audiológusok, elektrotechnikai és informatikai szakemberek dolgoznak karöltve.
Audiológusaink segítenek Önnek a személyes szükségleteit és igényeit tökéletesen kielégítő hallókészülék kiválasztásában. Egyszerűen látogasson el ingyenes tanácsadásunkra a legközelebbi szaküzletünkbe, vagy egyeztessen velünk egy időpontot akár már most.

Itt még több érdekességet olvashat a hallókészülék-technológiák innovatív újdonságairól.

További témák

A hallókészülékek fajtái
Korszerű hallókészülékek