H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Felelősségi nyilatkozat

A honlapon feltüntetett szöveg, kép, hang és egyéb információ, adat, szoftver, vagy ezek bármely összeállítása a Geers Halláscentrumok (Sonova Audiological Care Hungary Kft. 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) szerzői jogvédelme alatt állhatnak. Az itt használt szerzői jogi védelem alá eső saját tartalmak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül sem részben, sem teljes terjedelmében nem felhasználhatóak.

A Geers Halláscentrumok fenntartja a jogot a honlapján közölt tartalmak bármely időpontban történő frissítésére, változtatására előzetes tájékoztatás nélkül. A megváltozott tartalmak által okozott esetleges következményekért semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapon közölt tartalmak tájékoztatásul szolgálnak, nem helyettesítik a szakorvosi véleményt illetve nem tekinthetők orvosi diagnózisnak.

A szerzők nem vállalnak felelősséget a honlapon használt szoftverek, hangok, szövegek, grafikák és linkek hitelességéért, pontosságáért, teljességéért vagy időszerűségéért. Az itt közölt információkat Ön saját felelősségére használja, a szerző nem vonható felelősségre az azok által Önnek vagy másnak, közvetlenül vagy közvetett módon okozott esetleges károkért.

A jelen felelősségi nyilatkozatban foglaltakat az oldal további használatával tudomásul veszi és elfogadja.

További témák

A hallókészülékek fajtái
Hogyan végeztethetek hallásvizsgálatot?