H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Roger a kihívást jelentő hallási szituációkra

A hallókészülékek a legtöbb hallási környezetben jó beszédérthetőséget biztosítanak. Ennek ellenére a hallókészüléket viselők mintegy 31%-a számol be arról, hogy nehézséget tapasztal a zajos környezetben való beszédértésben.

A beszédérthetőséget több tényező befolyásolja: így a háttérzaj erőssége, a beszélőtől való távolság , a környezet akusztikája és a visszhang.
A hallókészülékek iránymikrofonja, bár javítja a beszédérthetőséget zajos környezetben, gyakran nem nyújt már segítséget, ha több zajforrás van jelen, ha a beszélő másfél méternél távolabb áll vagy a beszédforrások mozognak.

A Roger portfóliót pontosan ezekre a kihívást jelentő helyzetekre fejlesztették ki. Ezek a fejlett vezeték nélküli mikrofonok fokozzák a hallókészülékek teljesítményét.
Akár étteremben, akár munkahelyen, akár otthon, pihenés közben használja a készülékeket, a Roger technológiának köszönhetően megtapasztalhatja a hallás igazi örömét, a háttérzajtól és a beszélő távolságától függetlenül.

Roger kiegészítők kínálatunk

Ismerje meg Roger vezeték nélküli kiegészítőinket! Élje át a Roger technológia előnyeit társasági alkalmakra:

 • A beszélő hangjának automatikus rögzítése és továbbítása a hallókészülékbe

 • A háttérzaj csökkenése: a környezet zajszintjének automatikus mérésével a hangszóró hangereje automatikusan alkalmazkodik az adott zajszinthez

 • Csoportos beszélgetések során a mellékbeszélgetések kiszűrése

 • Könnyen használható, egyszeri párosítás 

Roger On™ iN

Roger On

A Roger On egy sokoldalú mikrofon – lehelyezheti az asztalra, a kezében tarthatja vagy a ruhájához rögzítheti. A beépített érzékelő felismeri a hangkörnyezetet, és az alkalmazástól függően automatikusan beállítja a mikrofon módot. A mikrofon optimálisan tud a hangszóróra fókuszálni – még sok háttérzaj mellett is. A Roger On-t okostelefonjával is vezérelheti a myRogerMic alkalmazás segítségével.


Alkalmas a következő beszélgetési helyzetekre:
 • csoportos megbeszéléseken / nagy találkozókon
 • társasági eseményeken számottevő háttérzajjal/hangos zenével
 • nagy terekben (például előadóteremben)
Ár: 229.900 Ft

Megrendelem

Roger Select™ iN

Roger Select™ iN

Multifunkcionális mikrofon, ideális csoportos beszélgetésekhez zajos környezetben. Az asztal közepére helyezve automatikusan a beszélő személyre fókuszál, és zökkenőmentesen vált a beszélgetőpartnerek között. Ha egyszerre több beszélgetés is zajlik, a felhasználó manuálisan kiválaszthatja azt a beszélgetést, amelyre összpontosítani szeretne.

Alkalmas a következő beszélgetési helyzetekre:

 • Otthoni beszélgetések (pl. étkezés során)
 • Útközben (pl. parkban, autóban, városi kirándulásokon, étteremben)
 • Zenehallgatás, TV-nézés közben
 • Csoportos és klubfoglalkozások során
 • Tanári előadások, értekezletek, múzeumi tárlatvezetés esetén
 • Iskolai foglalkozások alatt
Ár: 209.900 Ft

Megrendelem
 

Roger Table Mic II

Roger Table Mic II

A Roger Table Mic II egy asztali mikrofon, amely ideális nagy munkahelyi megbeszélésekhez. Az eszköz automatikusan fókuszál beszélő hangjára. Az akkumulátor akár 20 órát is bír, és a kezelése is rendkívül egyszerű: mindössze egy gombnyomással válthat a funkciók között.

Ár: 299.900 Ft

Megrendelem

További Roger termékek

Roger kiegészítő kínálatunkban további termékek is elérhetőek. A különböző változatokkal kapcsolatban kérjük forduljon audiológusához, hogy megtalálják az Ön hallgatási környezetéhez leginkább megfelelő megoldást.

Megjegyzés: A fentiekben felsorolt termékek a Phonak Marvel és a Phonak Paradise hallókészülékekkel kompatibilisak. Ezeket a készüléket csak hallásgondozó szakember vagy képzett és minősített szakember telepítheti.

Üzletkereső