H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.Ismerje meg a tévézés új élményét!

A Sennheiser TV Clear fülhallgatók nemcsak a beszéd tisztaságát javítják, hanem a minimalista kialakítás és a maximális kényelem intelligens kombinációját is kínálják. Tökéletesen illeszkednek a fülhöz, és könnyű kialakításuknak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A TV-készülékkel való összeköttetés egyszerűsítése érdekében egy jeladót is tartalmaz a csomag. A fülhallgató kényelmesen működik a beépített Bluetooth funkcióval is. Ez nemcsak a TV-nézés, hanem a TV-hallgatás élményét is jelentősen javítja - a menet közben kezdeményezett telefonhívások tisztán és érthetően hangzanak.
A passzív zajszűrés blokkolja a környezeti zajokat, így zavartalanul élvezheti a tévéműsort. Ha azonban hallani szeretné ezeket a háttérzajokat, egyszerűen aktiválja a Környezet felismerés funkciót.

Halljon mindent tisztán!

A TV Clear segítségével nem kell többé erőlködnie, hogy hallja, amit a tévében mondanak. Tiszta, könnyen követhető párbeszédet kap. Még akkor is, ha háttérzaj van - vagy ha a színészek motyognak. Hogyan működik? A “Tiszta Beszéd” funkció felerősíti a magasabb frekvenciákat, így a beszéd könnyebben érthetővé válik.
 
Öt “Tiszta Beszéd” funkcióbeállítás közül választhat, hogy a hangerősítés mértékét az Ön preferenciáinak megfelelően személyre szabhassa. Aktiválja a Környezet felismerés funkciót, hogy meghallja, ha valaki beszél Önhöz vagy csengetnek - tökéletes a családdal és a barátokkal való TV nézéshez.

További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!
 

Felejtse el, hogy viseli őket

Nincs többé összegabalyodott kábel vagy mozgás okozta zaj - a True Wireless TV Clear fülhallgatóval sétálhat, feküdhet a kanapén, vagy bármit megtehet, amit csak szeretne. Nincs fejpánt sem, amit a szemüvegre kellene nyomni.
 
Ezek a könnyű fülhallgatók többféle méretű illesztékkel érkeznek, mindegyik egy kis kiemelkedéssel rendelkezik, amely a fülbe simulva tartja őket. Emellett szuper kényelmesek is. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig semmi sem állhat a tévénézés útjába, amíg csak szeretné.

Elérhető üzleteinkben! Ár: bruttó 160.000 Ft

Használja őket bármely eszközével

Csatlakoztassa a TV Clear fülhallgatót akár a TV Connector adóvevőhöz, akár közvetlenül bármely Bluetooth-kompatibilis tévéhez, táblagéphez, okostelefonhoz vagy más eszközhöz. Az adóvevő a TV hangkimeneti csatlakozóját használja (optikai vagy analóg), így gyakorlatilag bármilyen készülékkel kompatibilis.

A beépített Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy a TV Clear fülhallgatókkal útközben is lejátszhassa kedvenc médiatartalmait. Használja őket bármilyen éppen elérhető eszközével együtt - és élvezze a Tiszta Beszédet bárhol, ahová csak megy.

Paradise tap control

Tiszta hang maraton

A TV Connector adóvevővel csatlakoztatva a TV Clear fülhallgatói 15 órányi működést biztosítanak egyetlen feltöltéssel. A töltőtokkal való újratöltéssel további 22 órát nyerhet. Ez összesen 37 óra tiszta zenehallgatást jelent konnektorról történő töltés nélkül.
Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva a TV Clear fülhallgató 12 órányi működést biztosít egyetlen töltéssel. A töltőtokkal való újratöltéssel további 18 órát tölthet. Ez összesen 30 óra tiszta zenehallgatást jelent konnektorról történő töltés nélkül. 
A fülhallgatót telefonjával együtt kihangosított hívásokhoz is használhatja. Az ingyenes TV Clear alkalmazással pedig beállíthatja a beszédtisztaságot, a környezeti zajokat, az intuitív érintésvezérlést és még sok minden mást.