H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

A Sonova csoport, amelyhez tartozunk, a hallókészülékek világvezető gyártója. Több mint 100 országban javítjuk ügyfeleink életminőségét hallókészülékeinkkel.

Országszerte közel 60 halláscentrumunk biztosítja, hogy az Önhöz legközelebb álló üzletünkben audiológusként, értékesítési munkatársként vagy akár recepciósként megtalálja a helyét a csapatunkban.
Nincs audiológus vagy egészségügyi végzettsége? Egyéni fejlesztési tervet készítünk minden kollégánk részére, tréningeket-, illetve tanfolyamokon való részvételt biztosítunk annak érdekében, hogy minden munkavállalónk kellő szakértelemmel tudjon az ügyfeleink segítségére lenni.
Dolgozóink személyes kompetenciáit is igyekszünk fejleszteni különböző önismereti, illetve sales tréningekkel.
Az alapfizetésen felül számos béren kívüli juttatási lehetőség közül választhatnak a nálunk dolgozó kollégák.
Hiszünk abban, hogy a rendszeresen megrendezésre kerülő csapatépítőink segítenek a könnyebb kommunikációban, illetve a hatékonyabb munkavégzésben munkatársaink számára.
Amennyiben szeretne Ön is egy stabil háttérrel rendelkező, folyamatosan bővülő és szakértő csapat tagja lenni, kérem küldje el önéletrajzát részünkre, vagy érdeklődjön az aktuális lehetőségekről alábbi e-mail címünkön: hrm@geers.hu
  Adatvédelmi tájékoztatónkat jelöltek részére az alábbi linken érheti el:

Adatvédelmi tájékoztató jelöltek részére