H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

A megfelelő hallókészülék segítségével végre nemcsak újra hallhat, hanem jelentősen javulhat az életminősége is. A kommunikáció ismét örömet okozhat Önnek, és újra tudatosan átélheti az élet hangjainak sokszínű kavalkádját. Manapság már óriási választék áll rendelkezésre a különböző hallókészülékekből, melyek újabb és újabb lehetőségeket és egyre fejlettebb technológiákat kínálnak. Sokakat azonban elrettent a hallókészülékek ára. Valóban olyan drága lenne egy hallókészülék? A különféle modellek óriási választéka és az általuk kínált számtalan előny láttán nem meglepő, ha a legtöbben magas költségekkel számolnak. Azonban a hallókészülékek technológiai fejlődése nem feltétlenül jár együtt az áraik növekedésével.

A Geers Halláscentrumokban a Phonak termékekre árgaranciát vállalunk!*
Ez azt jelenti, hogy ha Ön a NEAK által nem támogatott Phonak hallókészülékekre vagy kiegészítőkre a Geers listaárainál olcsóbb ajánlatot kap bármely magyarországi hallókészülék forgalmazótól, nemcsak érvényesítheti ezt az alacsonyabb árat a Geers Halláscentrumokban, de további 3% árengedményre is jogosult lesz.
Az általunk forgalmazott Phonak termékek listaárait a közel 60 hazai Geers Halláscentrumban találja meg!

Milyen tényezők befolyásolják a hallókészülékek árát?

Érdemes összehasonlítani az egyes hallókészülékeket, hiszen az alap- és prémium modellek ára között óriási lehet az eltérés.
A kezdő felhasználók számára kifejlesztett készülékek például már alacsonyabb áron is kaphatók. Ezek a készülékek megteremtik a jó hallás alapját, és biztosítják, hogy a viselőjük újra értékelni és élvezni tudja a kisebb társaságban folytatott beszélgetéseket. Az alapkészülékek már számos funkciót kínálnak, de még így is meglehetősen kedvező áron lehet beszerezni őket. Aki azonban a kényelmi funkciók széles skálájára vágyik, és nagy jelentőséget tulajdonít pl. a hi-fi hangzásnak, annak fel kell felkészülnie, hogy a hallókészülék valamivel drágább lesz. A prémium modellek viszont speciális kiegészítő funkciókat is kínálnak. A hallókészülék típusa is meghatározó az ár szempontjából: a hallójárati készülékek általában többe kerülnek, mint a fül mögöttiek. A fül mögötti és a hallójárati készülékek közötti különbségekről itt olvashat részletesebben.
Az egyes hallókészülékek árát tehát számos tényező befolyásolja, például a következők:
  • műszaki kialakítás
  • funkciók
  • típus
  • méret
Végeredményében azonban mindig az Ön saját szükségletei és a hallóképessége dönti el, hogy milyen típusú készülék jöhet szóba. Egy audiológus segítséget nyújthat Önnek a megfelelő modellek kiválasztásában és kipróbálásában.

Milyen költségek merülhetnek fel a beszerzési áron túl?

A hallókészülékek költségeinek mérlegelése során mindig érdemes figyelembe venni a beszerzés után felmerülő költségeket is. Például azzal is számolni kell, hogy lesz-e szükség többszöri illesztésre, amíg a hallókészülék tökéletesen el nem helyezkedik a fülben.
Emellett tisztában kell lenni az elemes és az akkumulátoros készülékek közötti árkülönbségekkel is. Mérlegelnünk kell továbbá a későbbi karbantartás és javítások költségeit is.

Mindkét fülemhez szükség van hallókészülékre?

Alapvetően azt javasolnánk, hogy ha mindkét fülén halláscsökkenéssel küzd, akkor mindkettőhöz használjon hallókészüléket. Hiszen csak két jól működő fül teszi lehetővé az agy számára, hogy a hangok közötti legkisebb különbségeket is fel tudja dolgozni, hogy ezáltal a környezet hangjait megfelelően értelmezni tudja. Ezért annak érdekében, hogy újra kifogástalanul hallhasson, ajánlott mindkét fülén megfelelő hallókészüléket viselnie.
Azt a kérdést tehát, hogy mennyibe is kerül egy hallókészülék, végső soron egyedileg lehet csak megválaszolni. Az ár ugyanis többek között az egyéni szükségletektől és az egészségbiztosító költségátvállalásának mértékétől is függ. Ezért nem is lehet átalányárat mondani. Ha bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, vagy kötelezettség nélküli árajánlatot szeretne kapni, egyeztessen időpontot az egyik audiológusunkkal.

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk!

Amennyiben további kérdése van árainkkal kapcsolatban, töltse ki és küldje el űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vezetéknév*

Keresztnév*

Telefonszám*

E-mail*

Irányítószám*

Kérdés témája* 

Megjegyzés 
 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Geers Halláscentrumok a jövőben emailben tájékoztasson az aktuális újdonságokról, hírekről.

 

További témák

Mit várhatok egy hallókészüléktől?

1 A garancia nem vonatkozik külföldi ajánlatokra, kizárólag Magyarország területén belüli értékesítés esetén érvényes és csak Forintban feltüntetett ajánlatok mérhetőek össze. Kizárólag a NEAK által nem támogatott Phonak hallókészülékekre, és azokhoz értékesíthető kiegészítő eszközökre vonatkozik, azonos gyártó azonos modelljére (megegyező tudásszint/gyártási szám). Írásos ajánlatként kizárólag konkrét, a forgalmazótól/kereskedőtől hivatalosan kapott digitális vagy nyomtatott formájú, Geers szaküzletnek elküldött/bemutatott ajánlat szolgál, mely tartalmazza az érintett készülék/eszköz technikailag beazonosítható paramétereit és árát (gyártó, modell, tudásszint) és azonos mennyiségre vonatkozik. Más kedvezménnyel nem összevonható. Visszavonásig érvényes. Magyarországon bejegyzett, Magyarországon kereskedelmi tevékenységet folytató, GYSE forgalmazó hallókészülék szaküzletre vonatkozik. Nem érvényes bizonyíték hiányában nem összehasonlítható ajánlatokra - például internetes szolgáltatóktól származó ajánlatokra. Újságban, online hirdetésben és egyéb marketing csatornákon szereplő ajánlatra nem vonatkozik. 3 Vásárlást követően utólag nem érvényesíthető a kedvezmény. 4 Az összehasonlítás alapjául a Geers üzletében történő, az ellen-árajánlat benyújtás időpontjában fennálló aktuális listaár szolgál. Aktuális listaáraink szaküzleteinkben érhetőek el.