H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
Home
Webshop adatvédelmi tájékoztató

Webshop adatvédelmi tájékoztató

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Sonova Audiological Care Hungary Kft. feldolgozza az Ön személyes adatait annak érdekében, hogy teljesíteni tudja a webshopon feladott megrendelését. A weboldal alján hivatkozunk az általános adatvédelmi nyilatkozatra, amely tartalmazza cégünk általános álláspontját a személyes adatok kezeléséről. Kiegészítésképpen, különösen annak érdekében, hogy teljesíteni tudjuk az ügyfelek által feladott megrendelést, fel kell dolgoznunk az ügyfél nevét, elérhetőségeit (telefonszámát, e-mail címét, fizikai címét, amely a kézbesítéshez és a számlázáshoz szükséges) és a fizetési adatokat, amelyek a termék kifizetéséhez szükségesek. Ezeket az adatokat csak és kizárólag a megrendelés teljesítéséhez, és a velünk való kapcsolattartás céljából fogjuk felhasználni, semmilyen más célból. Az Ön adatai a Sonova rendszerébe kerülnek be, ami azt jelenti, hogy hozzáférhetőek lesznek Sonova vállalatai számára Svájcból és az EU más országaiból, valamint adatait továbbítjuk a termék kiszállításához logisztikai cégek, futárszolgálat számára. A Sonova végrehajtotta az adatbiztonsági intézkedéseket a személyes adatok megóvása érdekében, azért, hogy a kezelt személyes adatokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. 

Önnek mindig joga van hozzáférni a saját személyes adataihoz, joga van kérni ezek módosítását, illetve személyes adatai törlését, (azonban előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni ezt a kérését, ha számunkra nem állnak rendelkezésre az Ön személyes adatai). Önnek joga van továbbá személyes adatainak kezelése ellen tiltakozni vagy annak korlátozását kérni, valamint kapcsolatba léphet a helyi adatvédelmi hatósággal, és panaszt tehet személyes adatainak kezelésével kapcsolatban. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel arról, hogy a Sonova hogyan kezeli az Ön személyes adatait, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az info@geers.hu vagy a Privacy@Sonova.com e-mail címen. A Sonova személyes adatok kezelése iránti elkötelezettségének átfogóbb áttekintése céljából szíves figyelmébe ajánljunk a weboldal alján található adatvédelmi tájékoztatót.