H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
Audéo-Lumity
lumity-women

Phonak Audéo Lumity:
Ne csak hallja a szavakat, érezze is őket!


Bemutatjuk a Phonak Audéo Lumity-t, a hallási megoldások legújabb generációját! Az egyedülálló Phonak SmartSpeech™ technológiával a Lumity javítja a beszédértést¹, így Ön arra koncentrálhat, amit hallani szeretne. Ez lehetővé teszi, hogy elmerüljön a beszélgetésekben és megélje a szavak mögött rejlő érzelmeket.

A páratlan hallgatási élmény mellett a Lumity univerzális csatlakoztathatósággal is rendelkezik, így a telefonjáról, tévéjéről vagy laptopjáról érkező hangot közvetlenül és tisztán fogadhatja hallókészülékén. Továbbá a myPhonak alkalmazással könnyedén beállíthatja a hangzást, és nyomon követheti egészségügyi adatait, például a naponta megtett lépések számát.

A Phonak Audéo Lumityvel átérezhetjük a szavak valódi erejét

A szavak ereje óriási. Egy rossz napot jóvá, egy jó napot pedig nagyszerűvé tehetnek. Ha tisztán hallja a szavakat, akkor valóban át is érezheti őket. Így kapcsolatban maradhat a világgal és az Önt körülvevő emberekkel. A Phonak Audéo Lumity SmartSpeechTM technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mindenféle helyzetben arra összpontosítson, amit hallani szeretne. Ezáltal sokkal kevésbé fárasztó a beszélgetések követése és az azokban való részvétel. Jól hangzik? Jöjjön el, és tapasztalja meg a saját bőrén!
 

A Phonak Lumity fő előnyei

  • Ragyogó beszédértés a legkülönbözőbb hallgatási helyzetekben
  • Csökkentett hallgatási erőfeszítés csendben és zajban
  • A beszéd pontos meghatározása bármilyen irányból
  • Univerzális csatlakoztathatóság: közvetlen hangstreaming TV-ről, okostelefonról és más eszközökről Bluetooth-on keresztül
  • Érintésvezérlés: vegye fel a telefont vagy streamelje a hangot a hallókészülék egyetlen koppintásával
  • Személyre szabhatja a hangzást a myPhonak alkalmazáson keresztül
  • Egészségügyi adatok, például lépések és aktivitási szintek nyomon követése
  • Újratölthető, így nincs gond az elemekkel
"A hétvégén meglátogatott a barátnőm, aki nagyon halkan beszél. Eddig kihívás volt számomra vele beszélgetni. Tettünk egy kirándulást, ahol szabad térben, kutyasétáltatás közben is jól értettem. Egyszer sem kellett visszakérdezni ! Ami megdöbbentő volt még számomra, hogy a metrón, nagyobb zajban is biztonságosan tudtunk egymással kommunikálni . Az előző készülékemmel ez nem ment volna ! Elmentünk egy kiállításra is, ahol folyamatos zene mellett sem okozott problémát hogy megértsem amit mond. Hatalmas élmény volt ez számomra! "

Fedezze fel a Lumity technológiát!

Dinamikus zajszűrés
A háttérzaj gyakran megnehezíti a beszélgetésben való részvételt. A Phonak Lumity dinamikus zajszűréssel rendelkezik. Az irányított mikrofonok és a zajszűrés jobbá és sokkal kevésbé megerőltetővé teszi a beszélgetés követését zajban.
Mozgásérzékelés
Próbált már valaha is beszélgetést folytatni séta közben? Séta közben nem mindig lehet a beszélgetőpartnerre nézni, így sokszor nehéz a beszélgetés követése. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a Phonak Lumity követi beszélgetőpartnere beszédét, és még mozog is Önnel együtt! Ez lehetővé teszi, hogy séta közben is megértse beszélgetőpartnerét. Még szélben is!
SmartSpeech Technológia
Ez az egyedülálló technológia megkönnyíti, hogy arra összpontosítson, amit hallani szeretne. Több funkciója együttesen segít a beszéd jobb megértésében, és számos környezetben csökkenti a hallgatási erőfeszítéseket. Például négyszemközti beszélgetésekben, forgalmas környezetben, egy csoporttal való találkozón, vagy amikor valaki halkan beszél.
Beszédkiemelés
Ha valaki halkan beszél, például egy gyermek, gyakran nehéz megérteni, még csendes környezetben is. A Speech Enhancer biztosítja, hogy még ezek a beszélgetések is kevesebb erőfeszítést igényeljenek. Így nemcsak megértheti a beszélgetést, hanem élvezheti is.
Érintésvezérlés
A készüléket finoman megérintve mindenféle hasznos funkciót vezérelhet. Válaszolhat (vagy elutasíthat) egy telefonhívást. Zenét streamelhet vagy hasznos alkalmazásokat érhet el. Például egy navigációs alkalmazást streamelhet, és közvetlenül a készülékére kaphat útbaigazítást.
myPhonak-app
A myPhonak alkalmazás az Ön hallókészülékeinek "igazgatója". Mindenféle beállítást személyre szabhat, így Ön döntheti el, hogy melyik az ideális beállítás minden helyzetben. Emellett nyomon követheti, hogy hány lépést tesz meg egy nap, és betekintést nyerhet az aktivitási szintjébe. Szükség esetén a hallásgondozó szakember ezen az alkalmazáson keresztül távolról is beállíthatja a készüléket.
"12 éve viselek hallókészüléket, de eddig ez volt a legjobb első hallásra. Lágyabb és finomabb a hangzása. Sokkal könnyebben megszoktam, mint az előző készülékeket. Problémám volt a távoli beszédértéssel, de ezzel a készülékkel még a kocsi hátuljában is értettem, hogy elől mit beszéltek. Eddig mindig nehezen, vagy nem is hallottam meg hogy csörög a telefonom, de így megkönnyíti az életemet a szabadkezes telefonálás. Társaságban is tisztán hallom a beszédet még a hátam mögött is úgy, hogy nem is kell odafigyelnem. "

Hivatkozások

Gyógyászati segédeszköz. A kampányban csak a társadalombiztosítás által nem támogatott készülékek vesznek részt, az akció a Phonak Audéo L90R és Phonak Audéo L90RL (Life) készülékekre vonatkozik. Az akció visszavonásig érvényes.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELOORVOSÁT!

1.1 Latzel, M & Hobi, S (2022) ActiveVent™ Receiver provides benefit of open and closed acoustics for better speech understanding in noise and naturalness of own voice perception. Phonak Field Study News. Forrás: www.phonakpro.hu/bizonyitek, hozzáférés időpontja: 2022. augusztus. 

1.2 Thibodeau L. M. (2020) Benefits in Speech Recognition in Noise with Remote Wireless Microphones in Group Settings. Journal of the American Academy of Audiology, 31(6), 404–411. 

[2].  Woodward, J. & Latzel, M. (2022). New implementation of directional beamforming configurations show improved speech understanding and reduced listening effort. Phonak Field Study News, előkészületben. Várható megjelenés: 2022 vége. 

[3]. 3.0 Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News. Forrás: www.phonakpro.hu/bizonyitek, hozzáférés időpontja: 2022. augusztus.  

3.1 Wright, A. (2020). Adaptive Phonak Digital 2.0: Next-level fitting formula with adaptive compression for reduced listening effort. Phonak Field Study News. Forrás: www.phonakpro.hu/bizonyitek, hozzáférés időpontja: 2021. október 18. 

[4]. Thibodeau, L. (2014). Comparison of speech recognition with adaptive digital and FM wireless technology by listeners who use hearing aids. American Journal of Audiology, 23(2), 201-210. 

*legfeljebb 50 cm édes- vagy sós vízben 

**Az egészségügyi adatok eléréséhez fiókot szükséges létrehozni a myPhonak appban