H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
Home
Elemakció

50% kedvezmény hallókészülék elemekre 2024. július 1-15. között!

Induljon útnak felkészülten! Mindegy, hogy a nyaralójába, a Balaton partra vagy a tengerhez utazik, gondoskodjon időben hallókészülék elemeiről és töltse a nyarat gondtalanul! Július 1-15. között 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Phonak elemeket a Geers Halláscentrumokban!

Hallókészülék elem 50% kedvezménnyel 2024. július 1-15. között!

Szerezze be hallókészülék elemeit most féláron a Geers Halláscentrumokban!

 

Ajánlatunk minden Geers Halláscentrumban érvényes az akció ideje alatt, a készlet erejéig.

Üzletkereső

Egy személy legfeljebb 5 levél elemet vásárolhat az akció ideje alatt kedvezményes áron. Más kedvezménnyel nem összevonható.
A webáruházban leadott rendelésre nem érvényesíthető a kedvezmény.
Kérjük vásárláshoz hozza magával hallókészülék kiskönyvét.

Részvételi feltételek

Mielőtt hallókészülékkel utazna

Elutazás előtt javasoljuk, hogy rövid látogatást tegyen az Önhöz közel eső Geers Halláscentrumban. A biztonság kedvéért a kollégák ellenőrzik hallókészülékét (szűrők stb.) és alaposan megtisztítják. A találkozóra hozza el nyugodtan hallókészülék-táskáját, hogy együtt ellenőrizzük, hogy minden termék (tisztítóeszközök, töltőállomás, elemek stb.) kellőképpen meg van-e töltve. A szaküzletekben komplett utazókészleteket is vásárolhat, amelyek tartalmazzák a legszükségesebb kiegészítőket.