H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Éljen egészségesebb életet!Fedezze fel az új Phonak Audéo Fit™ világát!
Izgatottan mutatjuk be az új Phonak Audéo Fit™ készüléket, amely azok számára készült, akik még többet szeretnének kihozni az életükből.

Páratlan hangminőség
A Paradise technológiára épülő Audéo Fit tiszta, természetes hangzást biztosít, hogy a hallása mindig kifogástalan legyen, függetlenül attól, hogy épp milyen tevékenységet végez.


Hódoljon kedvtelésének zavartalanul!

Kövesse nyomon személyre szabott egészségügyi adatait! Beépített pulzusérzékelővel és a myPhonak alkalmazással összekapcsolva az Audéo Fit lehetővé teszi, hogy a nap folyamán nyomon kövesse pulzusszámát, lépéseit és tevékenységi szintjeit, hogy figyelemmel kísérhesse fittségét és jóllétét.Töltés útközben
Többé nem kell aggódnia a hallókészülék-elemek miatt, hisz az Audéo Fit kényelmesen újratölthető. A Phonak Charger Case Combi töltő és kemény fedelű tartó egyben.

Éljen szabadon
Ha fontosnak tartja, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon a világgal, az Audéo Fit hallókészülékek az ideális választás az Ön számára. Élvezze a különféle Bluetooth®-funkciók előnyeit, és csatlakoztassa a készüléket okostelefonhoz, tévéhez vagy más eszközökhöz.

Tesztelje nálunk ingyenesen az elsők között! Jelentkezzen kipróbálásra itt!

Vezetéknév*

Keresztnév*

Telefonszám*

E-mail*

Irányítószám*

Válasszon egy üzletet*

Megjegyzés 
 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Geers Halláscentrumok a jövőben emailben tájékoztasson az aktuális újdonságokról, hírekről.


 


 
1 Az egészségügyi adatok eléréséhez fiókot kell létrehoznia a myPhonak appban. 2 A Phonak Audéo Marvel hallókészülékkel összehasonlítva. 3 Taphuntsang, D. (2020). A piackutatás azonosítója: 4387. További tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot a marketinsight@phonak.com e-mail-címen. 4 Buyl, R., Beogo, I., Fobelets, M., Deletroz, C., van Landuyt, P., Dequanter, S., Gorus, E., Bourbonnais, A., Bourbonnais, A., Giguère, A., Giguère, A., Giguère, A., Lechasseur, K., Gagnon, M. P., Gagnon, M. P., & Gagnon, M. P. (2020). E-Health interventions for healthy aging: A systematic review. Systematic Reviews, 9(1), 1–16. https://doi.org/10.1186/s13643-020-01385-8. 5 Marcolino, M. S., Oliveira, J. A. Q., D’Agostino, M., Ribeiro, A. L., Alkmim, M. B. M., & Novillo-Ortiz, D. (2018). The impact of mHealth interventions: Systematic review of systematic reviews. JMIR MHealth and UHealth, 6(1). https://doi.org/10.2196/mhealth.8873. 6 Appleton, J. (2020). AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News. Forrás: www.phonakpro.com/evidence, hozzáférés időpontja: 2022. április.