H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

 

Páratlan hallásélmény - semmi nem fogható a paradicsomi hangzáshoz!

A Phonak Audéo Paradise több évtizednyi technológiai szakértelem, innováció és töretlen elhivatottság gyümölcse. A Paradise teljesen új hardverének és számos új funkciójának köszönhetően a hallásteljesítmény egy merőben új szintjét kínálja.
Emelje új szintre életminőségét a Phonak Paradise hallókészülékkel!

 
paradise motion sensor

Kristálytiszta, természetes hangzás

Kristálytiszta, természetes hangzást biztosító hallókészülék, amellyel Ön a lehető legvalósághűbb módon élvezheti a világ csodáit.
A halkan vagy távolból beszélő személyek csendes környezetben történő megértése kihívást jelent. A Phonak Audéo Paradise úgy küzdi le ezt a kihívást, hogy viselője az innovatív Beszédkiemelő funkció segítségével felerősítheti a halk beszédet.
Élje át újra a barátaival, munkatársaival és szeretteivel folytatott kommunikáció örömét!

Személyre szabott zajcsökkentés

Néha erőfeszítést igényel követni egy beszélgetés fonalát, ha a hang elölről érkezik, oldalról és hátulról azonban zajt hall. Ez gyakran az adott helyiség típusától, vagy akár az Ön aktuális közérzetétől is függhet. A Dinamikus zaj csökkentés segítségével valós időben testreszabhatja a kívánt zajszintet a myPhonak appon keresztül.

Paradise bluetooth connection

 

Sokoldalú kapcsolódás

A Phonak Paradise közvetlenül csatlakozik az Ön iOS®-, Android™- vagy más, Bluetooth® funkcióval rendelkező eszközeihez, így egyenesen a hallókészülékébe továbbíthatja a hangokat, kiváló minőségben. További kényelmet jelent, hogy egyidejűleg csatlakoztathat két Bluetooth-eszközt, és zökkenőmentesen válthat ezek között.

Hangasszisztens elérése egyetlen koppintással

Képzelje el a telefonhívások fogadását, zene lejátszását vagy szüneteltetését, valamint hangasszisztensek aktiválását azáltal, hogy egyszerűen a fülére koppint. A Phonak Paradise mozgásérzékelője egyszerű módot kínál mindezek és még sok más funkció eléréséhez. A beépített mikrofon lehetővé teszi a valódi szabadkezes telefonálást és a hangasszisztens aktiválását.

Paradise tap control

 

Okos alkalmazások

Irányítsa a Phonak Paradise hallókészülékeket, férjen hozzá a hasznos funkciókhoz, és szabja személyre beállításait a myPhonak appon keresztül. A legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki hallókészülékéből.

Paradise app control

Tesztelje nálunk ingyenesen az elsők között! Jelentkezzen kipróbálásra itt!

Vezetéknév*

Keresztnév*

Telefonszám*

E-mail*

Irányítószám*

Válasszon egy üzletet*

Megjegyzés 
 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Geers Halláscentrumok a jövőben emailben tájékoztasson az aktuális újdonságokról, hírekről.