H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Az új vízálló Phonak Audéo PR Life hallókészülék megérkezett!


Örömmel mutatjuk be vadonatúj, innovatív termékünket, az új Phonak Audéo PR Life™ hallókészüléket: a világ első vízálló¹ újratölthető hallókészülékét!
A készülék lehetővé teszi, hogy élvezze a természetes hangzást2 és aktív életet éljen – még vízközelben is.

Vízálló¹ burkolat
Az Audéo Paradise hallásteljesítményét egy ellenálló új burkolattal ötvözi, amely további védelmet nyújt a víz és az izzadság ellen. A vízálló¹ Audéo Life révén aktív életet élhet – akár a medencében pihen, akár a vízpartra látogat el vagy egy esős napon kell ügyet intéznie: a készülék hű társa lesz a jobb hallás felé vezető úton!

Hódoljon kedvtelésének zavartalanul!
A Paradise technológia nyújtotta kristálytiszta, természetes hangzás² és kiváló beszédérthetőség mellett már vizes környezetben sem kell kompromisszumot kötnie! Legújabb innovációnk biztosítja, hogy hallásélménye fantasztikus legyen, függetlenül attól, hogy épp milyen tevékenységet végez.  Az Audéo Life hallókészülékkel nyugodt lehet afelől, hogy készüléke ellenálló az időjárási viszonyokkal és a körülményekkel szemben.

Aggasztja, hogy az izzadság csökkenti hallókészüléke teljesítményét testmozgás közben?
Az Audéo Life hallókészülék izzadságálló, így a verejték sem fogja rontani a hallásélményt mozgás közben.  
Az Audéo Life tiszta, természetes hangzást1 biztosít, és akár 50 cm vagy 1,64 láb mélységig édesvízbe, medencei vízbe vagy sós vízbe meríthető. 

Tesztelje nálunk ingyenesen az elsők között! Jelentkezzen kipróbálásra itt!

Vezetéknév*

Keresztnév*

Telefonszám*

E-mail*

Irányítószám*

Válasszon egy üzletet*

Megjegyzés 
 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Geers Halláscentrumok a jövőben emailben tájékoztasson az aktuális újdonságokról, hírekről.


 


 
¹ Akár 50 cm-ig, vagy 1,64 lábig ² Taphuntsang, D. (2020). A piackutatás azonosítója: 4387 További tájéloztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot a marketinsight@phonak.com e-mail címen ³ A Phonak Audéo Marvel hallókészülékkel összehasonlítva 4 Appleton, J. (2020) AutoSence OS 4.0 - significanthly less listening effort and prefferd for speach intelligibility. Phonak Field Study News. Forrás: www.phonakpro.com/evidence , hozzáférés idopontja: 2022. április