H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
10 találat
Hallókészülékkel kapcsolatos tapasztalatok
Egy jól illesztett, korszerű hallókészülék sokat visszahoz a korábbi életminőségből. Azonban az újra megtapasztalt hangingerek sokasága kezdetben kimerítő lehet. Ne hagyja, hogy mindez eltántorítsa! Adjon magának időt, amíg megszokja a hallókészülékét. Ha esetleg elakadna, bátran kérjen segítséget audiológusától. Itt mindent megtalál arról, hogy hogyan szokhatja meg, kezelheti és ápolhatja a hallókészülékét.
A hallókészülék ápolása
Hallókészüléke egész nap elkíséri, és segít Önnek abban, hogy újra aktív résztvevője legyen a beszélgetéseknek, és ezáltal a társasági életnek. A korlátlan hallásélmény élvezetéhez elengedhetetlen a hallókészülék rendszeres ápolása és karbantartása. A következő tippek abban nyújtanak segítséget, hogy meghosszabbíthassa a hallókészüléke élettartamát.
Kiegészítők
Számunkra kiemelten fontos, hogy ezekben a nehéz időkben is megfelelő kapcsolatot tudjunk biztosítani ügyfeleink számára a hozzátartozóikkal folytatott beszélgetéseik során, amihez néhány kiegészítő nagy segítséget nyújthat. Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy a melegebb idő beköszöntével egyre fontosabb a hallókészülékek napi rendszerességgel történő szárítása, mely garantálja a hallókészülék megfelelő működését és használatával a nagyobb karbantartások is elkerülhetőek vagy elodázhatóak.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  >|