H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
10 találat
Hallókészülékkel kapcsolatos tapasztalatok
Egy jól illesztett, korszerű hallókészülék sokat visszahoz a korábbi életminőségből. Azonban az újra megtapasztalt hangingerek sokasága kezdetben kimerítő lehet. Ne hagyja, hogy mindez eltántorítsa! Adjon magának időt, amíg megszokja a hallókészülékét. Ha esetleg elakadna, bátran kérjen segítséget audiológusától. Itt mindent megtalál arról, hogy hogyan szokhatja meg, kezelheti és ápolhatja a hallókészülékét.
Közkedvelt márkák
Választékunkban megtalálhatja a vezető gyártók legjobb és legmodernebb hallókészülék-modelljeit, melyekkel ismét minden hangot élvezhet.
Milyen hallókészüléket válasszak?
Ahogyan minden ember más, úgy nincs két egyforma hallásprobléma sem. Ennek megfelelően nincs EGYETLEN olyan hallókészülék sem, amely mindenki számára megfelelő lenne. Szerencsére azonban egy audiológus segítségével mindenki megtalálhatja azt a hallókészüléket, amely tökéletesen megfelel az egyedi szükségleteinek és a halláscsökkenés adott formájának. Az alábbiakban megtudhatja tőlünk, hogy hogyan juthat el a hallókészülék megvásárlásáig, és mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során.
Egészségbiztosítás
Bővebb információ az országos egészségbiztosítási pénztár által nyújtott támogatásról.
Így működnek a hallókészülékek
A korszerű hallókészülékek a legújabb digitális technológiákat használják. Egyénileg, az adott hallásveszteségnek és személyes szükségleteknek megfelelően állítják be őket. Ez azért fontos, mert minden érintett másképpen érzékeli a hallásveszteségét. A modern hallásrendszerek automatikus programok segítségével alkalmazkodnak minden környezethez, felerősítik a beszédet, ugyanakkor tompítják a zavaró háttérzajokat, és elnyomják a visszacsatolást. Így rendkívül megkönnyítik a hallásveszteséggel élők hétköznapjait, és jobb minőségű életet biztosítanak számukra. A következőkben megismerheti a hallókészülékek fejlődését és a korszerű modellek működését. Megtudhatja azt is, miben nyújtanak jóval többet a hallókészülékek, mint a hang fülben történő puszta felerősítése, és hogy milyen egyéb hallássegítő megoldások javíthatják a beszédértést és a hangminőséget.
|< < 1   2  3  4  >|