H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
10 találat
Hallókészülékkel kapcsolatos tapasztalatok
Egy jól illesztett, korszerű hallókészülék sokat visszahoz a korábbi életminőségből. Azonban az újra megtapasztalt hangingerek sokasága kezdetben kimerítő lehet. Ne hagyja, hogy mindez eltántorítsa! Adjon magának időt, amíg megszokja a hallókészülékét. Ha esetleg elakadna, bátran kérjen segítséget audiológusától. Itt mindent megtalál arról, hogy hogyan szokhatja meg, kezelheti és ápolhatja a hallókészülékét.
Közkedvelt márkák
Választékunkban megtalálhatja a vezető gyártók legjobb és legmodernebb hallókészülék-modelljeit, melyekkel ismét minden hangot élvezhet.
Egészségbiztosítás
Bővebb információ az országos egészségbiztosítási pénztár által nyújtott támogatásról.
Így működnek a hallókészülékek
A korszerű hallókészülékek a legújabb digitális technológiákat használják. Egyénileg, az adott hallásveszteségnek és személyes szükségleteknek megfelelően állítják be őket. Ez azért fontos, mert minden érintett másképpen érzékeli a hallásveszteségét. A modern hallásrendszerek automatikus programok segítségével alkalmazkodnak minden környezethez, felerősítik a beszédet, ugyanakkor tompítják a zavaró háttérzajokat, és elnyomják a visszacsatolást. Így rendkívül megkönnyítik a hallásveszteséggel élők hétköznapjait, és jobb minőségű életet biztosítanak számukra. A következőkben megismerheti a hallókészülékek fejlődését és a korszerű modellek működését. Megtudhatja azt is, miben nyújtanak jóval többet a hallókészülékek, mint a hang fülben történő puszta felerősítése, és hogy milyen egyéb hallássegítő megoldások javíthatják a beszédértést és a hangminőséget.
A hallókészülékek fajtái
Javítani szeretné hallóképességét, ezért a megfelelő hallókészüléket keresi? Akkor a legjobb helyen jár. Összegyűjtöttük Önnek a leggyakoribb hallókészülék-típusokat, valamint azok előnyeit és legfőbb jellemzőit. Ha személyes tanácsadásra is szüksége lenne, természetesen szívesen állunk a rendelkezésére.
Korszerű hallókészülékek
A modern technológiának és a hallókészülékek terén elért fejlődésnek köszönhetően ismét minden érzékével élvezheti az életet. A mai hallásrendszerek ugyanakkor egy sor olyan funkciót is kínálnak, melyek még egyszerűbbé teszik az életet és a hétköznapokat a hallókészülékkel. A következőkben megtudhatja, hogy mit kínálnak ezek a modern készülékek, és mit tartogatnak a jövő hallókészülékei.
Szükségem van hallókészülékre?
Az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem hall és nem ért mindent megfelelően? Vagy talán mindig is voltak hallásproblémái? Itt megtudhatja, hogy milyen jelek utalnak a nagyothallásra, és mikortól ajánlott hallókészüléket használnia. Továbbá az is kiderül, hogy mindkét fülén szükség van-e hallókészülékre.
|< < 1   2  3  >|