H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.

Üdvözöljük a Kulcs Patikákat partnereink között!

A Kulcs Patikák 210 magyar, családi gyógyszertár tagságával működő országos patikahálózat. Patikáik mind hazai családi vállalkozások vagy többgenerációs gyógyszerészek tulajdonában állnak, ahol a vásárlók és családtagjaik egyéni igényeire nagy szakértelemmel és örömmel figyelnek gyógyulásuk és egészséges életmódjuk megtartása érdekében.
A Kulcs Patikák törekednek -családi hagyományaik megtartása mellett- az innovatív megoldásokra és a környezettudatosságra is, továbbá Kulcs Kártya Programjuk folyamatos havi akciókkal és partneri ajánlatokkal segíti spórolni vásárlóikat, ezenkívül sok egészséget támogató online szolgáltatással várja tagjait, akár online regisztrációval is.
 
Egészség, jó árak, szakértelem: Náluk megtalálja!

10% KEDVEZMÉNY KULCSKÁRTYÁVAL!

Kulcskártya felmutatásával 10% kedvezmény halláscentrumainkban történő vásárláskor, valamennyi, TB által nem támogatott termékre*!

*A kedvezmény a következő termékekre vonatkozik: pl. hallókészülék kiegészítők: elem, ápolószer, illeszték, füldugók, hallókészülékek. Más kedvezménnyel nem összevonható. Csak személyes vásárlás esetén.