H-P: 8:00-17:00 06 80 182 182
Online hallásteszt
Tesztelje hallását online hallásvizsgálatunkkal. A teszt csak pár percet vesz igénybe, és előzetes értékelést kaphat arról, hogy milyen a hallása.
Home
Biztonsági intézkedéseink

Biztonsági intézkedéseink

Halláscentrumainkban az Ön biztonsága az első, ezért mindent megteszünk azért, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a személyes találkozó körülményei miatt. Az alábbiakban részletesen is megtudhatja, milyen intézkedéseket teszünk a biztonságos ügyfél-ellátás érdekében.

Tisztelt Ügyfeleink! Halláscentrumunkban a vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban tartjuk, így kerülve a várakozás szükségességét. Az Önök és kollégáink védelme érdekében kérjük Önöket, hogy 1 főnél (+ 1 fő hozzátartozónál) többen egyszerre ne tartózkodjanak az üzlethelyiségben! A kormány bejelentése értelmében 2020. szeptember 21-től a maszk viselése kötelező az üzleteinkben. Szíves együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A hallásvizsgálat biztonságos?

Halláscentrumainkban professzionális fertőtlenítőszereket használunk, melyek elpusztítják a vírusokat és baktériumokat. Kollégáink szakszerű védőfelszerelést viselnek és rendszeresen fertőtlenítik a hallásvizsgálat során használt eszközöket.
 

Hányan tartózkodhatnak egyszerre a vizsgálati idő alatt a halláscentrumban?

Ügyfeleink látogatása előre egyeztetett időpontban zajlik, így kerülve a várakozás szükségességét. Az időpontok feltorlódása esetén sem tartózkodhatnak egyszerre 1 főnél (+ 1 fő hozzátartozó) többen egy helyiségben.
 

Hogyan foglalhatok időpontot személyes konzultációra?

Valamennyi szolgáltatásunkra (hallásvizsgálat, hallókészülék karbantartás, hallásgondozás) az alábbi módokon foglalhat időpontot:
  • telefonon: 06 80 182 182 vagy az üzlet telefonszámán
  • online: www.geers.hu/kapcsolat/idopont-foglalas
  • email-ben: info@geers.hu
 
biztonsági intézkedések