Ugrás a tartalomra

Keresés űrlap

Header content block

06 80 182 182

Fülvédő

Itt találhatók a fülvédővel kapcsolatban gyakran feltett kérdések.

Mire való a fülvédő?

Mindegy, hogy szabadidőben, munkahelyen vagy utcai közlekedés közben – zajjal az élet minden pillanatában találkozunk. Ez nemcsak stresszt, idegességet és koncentrációs zavarokat válthat ki, hanem a hallás rövid ideig fennálló vagy tartós károsodását is. Bár a hallásproblémák esetén a legmodernebb technikai eszközök állnak rendelkezésre, a természetes hallóképesség nem állítható helyre. Ezért feltétlenül óvja a hallását. A GEERS az élet minden területére kínál fülvédőt.

Szükségem van fülvédőre?

Ha Ön zajos környezetben tartózkodik, a zajok idegesítik Önt, illetve nem tud megfelelően koncentrálni, akkor tanácsos a fülvédő viselése. Azonban létezik fröccsenő víz elleni védelem vagy füldugó, amely megkönnyíti a repülés közbeni nyomáskiegyenlítést. Technikusaink szívesen adnak tanácsot Németország több mint 400 GEERS szaküzletében sokféle fülvédő termékünkről.

Milyen fajtájú fülvédők léteznek?

A GEERS egyedi és szabványos fülvédőket kínál. Az egyedi fülvédő a hallójárat mintájához igazodva méretre készül, és így biztosítja viselés közben az optimális kényelmet. Egyénileg készül például a GEERS-OtoStop és a GEERS-OtoSleep mindennapos használatra, illetve a nyugodt alvás érdekében. Egyedileg készült fülvédők is kaphatók különböző szűrőkkel, hogy megtartsák a természetes hangzást, pl. zenészek számára. Normál fülvédők kaphatók pl. fröccsenő víz elleni védelemként, repülés közbeni nyomáskiegyenlítéshez vagy munkahelyi védelemként.

Hol vásárolhatok fülvédőt?

Fülvédő kapható Németország több mint 400 GEERS szaküzletében .