Ugrás a tartalomra

Keresés űrlap

Header content block

06 80 182 182

  • Alpine PartyPlug buli füldugó
  • Alpine PartyPlug buli füldugó

Alpine PartyPlug buli füldugó - Fesztivál, koncert

Egy éjszaka a diszkóban jó szórakozás, de az utána napokig tartó zúgás vagy sípolás a fülben már nem. Egy átbulizott este alatt a hangos zene nagyon káros lehet. A tökéletes megoldás PartyPlug Limited Edition  szűrős buli füldugó, amely a hallásra káros zajokat kiszűri, de a zene élvezetét meghagyja.

  • A hallásra káros zajokat kiszűri, a zenei élményhez szükséges hangtartományokat átereszti
  • Beszélgetések jobban hallhatóak, a zene élvezhető marad
  • Megelőzi a fülzúgást és a halláskárosodást
  • Csillapítja a környezeti zajokat
  • Optimális illeszkedés, a fület nem éri nyomás
  • Nem kelti elszigeteltség érzését

A PartyPlug Limited  füldugó  koncertek, bulik és zenei rendezvények látogatóinak lett kifejlesztve.

A füldugó fix szűrőrendszerrel van ellátva, amely megóvja a hallását a túlzott zajjal szemben. A speciális akusztikus szűrő azt is biztosítja, hogy a zene tisztán hallható, míg egy buliban a beszéd is érthető marad. A PartyPlug Limited különösen a zenével érkező káros zajok csillapításra lett kifejlesztve. Az alapja egy általános füldugó, ami bármilyen fülbe kényelmesen illeszkedik és egy fix szűrőrendszert tartalmaz. A fülbe már csak a szűrők által a hallásra káros zajoktól megtisztított hanghullámok érkeznek be, ami biztosítja a tökéletes és közben biztonságos zenei élményt. A hallójárat a szűrőn keresztül szellőzik, így nem fülled be és nem okoz szédülést, illetve bezártság érzetet.

Csillapítási értékek

Frekvencia Hz

125

250

500

1000

2000

4000

8000

Átlagos csillapítás (dB)

14,8

15,0

15,7

18,7

26,6

24,4

18,9

A PartyPlug Limited  füldugók  réteges szerkezete egy egyedi, tartós, lágy, hőre lágyuló hajlékony anyagból készül, amely a testhő következtében pár perc alatt könnyedén felveszi a hallójárat formáját, és ezért nagyon kényelmesen illeszkedik. Szűk hallójárat esetén ollóval a lamellák átalakíthatóak a tökéletes illeszkedés érdekében.

A hangos zene magában is halláskárosodást okozhat. Egy átlagos koncerten a fülnek 110dB-t kell elviselnie, amíg 104dB felett 1,5 perc után már felléphet halláskárosodás.

Tanulmányok kimutatták, hogy a koncertre, bulikba járók között gyakori a halláskárosodás. Ami egyre súlyosbodó és visszafordíthatatlan folyamat, hallásvesztéshez, fülzúgáshoz és más fizikai problémákhoz is vezethet.

Ossza meg ismeröseivel: