Ugrás a tartalomra

Keresés űrlap

Header content block

06 80 182 182

Út a GEERS hallókészülékig

Csupán öt lépéssel a jó hallásig

1. lépés: ingyenes hallásvizsgálat

Schritt 1 HörtestHallóképességét ingyenesen és minden kötelezettség nélkül ellenőriztetheti minden GEERS szaküzletben. Már kb. 15 perc elteltével egyéni hallásprofilt kaphat kézhez.

Időpont egyeztetése


2. lépés: Konzultáció fül-orr-gégész szakorvossal

Schritt 2 DiagnoseKonzultáció, és hallásvizsgálati eredményeinek kiértékelése céljából időpontot egyeztetünk az Ön számára fül-orr-gégészszakorvosunkkal, aki megállapítja az orvosi diagnózist, és szükségesség esetén javasolja Önnek a hallókészülékkel való ellátást, végül  felírja a receptet.


3. lépés: a megfelelő hallókészülék kiválasztása

Schritt 3 Auswahl HörgerätHallásszituációja és egyéni igényei alapján - Geers-tanácsadója kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb hallókészüléket.

 


4. lépés: ingyenes próbahordás - 30 napos Geers garancia

Schritt 4 Hörgerät zur Probe tragenNálunk lehetősége nyílik  arra, hogy a kiválasztott és beállított hallókészüléket/keket ingyenesen, kötelezettség nélkül otthonában kipróbálhassa. Teljes mértékben rendelkezik a visszaadás jogával, így 100%-ig  elégedett lehet. A hallókészülék kiadását követően  30 napos Geers-garancia áll rendelkezésére. 30 napon belül, amennyiben hallókészülékével, vagy a megtapasztalt hallással nem elégedett új hallókészülék próbát ajánlunk Önnek, amennyiben nem elégedett pénzét visszafizetjük.


5. lépés: az "Új" hallás érzése

Schritt 5 Neues HörgerätTalálkozásról-találkozásra, a hallókészülék finomhangolások alkalmával. Önnel együtt optimalizáljuk a hallókészülékének beállítását, hangzását személyesen megélt tapasztalatai alapján. A hallókészülék kiadását követően az első 2-3 finomhangolás meghatározó a kitűzött halláscél elérése érdekében.


Az út a hallókészülékig

Ossza meg ismeröseivel: