Ugrás a tartalomra

Keresés űrlap

Header content block

06 80 182 182

Ingyenes hallásvizsgálat

Jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatunkra, 29 Geers szaküzletünk egyikébe.

29 GEERS szaküzlet az Ön közelében.

Válassza ki az Önhöz legközelebbi szaküzletünket!

Hallókészülékek – jobb hallás a jobb életminőségért

A GEERS üzleteiben minden igényt kielégítve, minden árkategóriában talál hallókészülékeket. Szakértőink segítségével, egyéni igényeinek megfelelően megtalálja az Önnek legmegfelelőbb hallókészüléket. Magyarországon 30 GEERS szaküzletben várjuk.

Modern hallókészülékek a GEERS üzleteiben

Hörgeräte-bei-GEERSA hallókészüléket viselők manapság a legtermészetesebb formájában élvezhetik a hangokat, és a beszéd tökéletesen érthetővé válik számukra. A modern hallókészülékek gyakran vonzó megjelenésükkel, nemes anyagukkal és a szinte határtalan szín- és formaválasztékukkal igen meggyőzőek. A növekvő teljesítményük mellett a hallókészülékek manapság mind kisebbek lesznek. A digitális hangátalakításnak köszönhetően a hallókészülékek technológiája új lehetőségeket tár elénk. Az apró számítógépek a készülékek belsejében átalakítják az érkező akusztikus jelzéseket, kielemzik azokat, és digitális hangképpé fűzik össze.

A GEERS a különböző gyártók hallókészülékeinek széles választékát forgalmazza, és Önnel közösen kiválasztja a megfelelő készüléket. Mivel a hallásvesztés olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, és minden érintettnél másképp jelentkezik. A személyes tényezők is befolyásolják a megfelelő hallókészülék kiválasztását. Nincs olyan hallókészülék, amely mindenkinek megfelelne. A hallókészülékek természetesen térítésmentesen viselhetők próbaképpen a mindennapok során.  Ne menjen akárhová halláscsökkenés esetén – jöjjön a GEERS üzleteibe. Szívesen adunk tanácsot Önnek!

A GEERS már 60 éve tevékenykedik a halláscsökkenéssel élő emberek érdekében. A Magyarországon található 30 GEERS szaküzletben hallókészülékekkel foglalkozó tapasztalt technikusok dolgoznak, akik hozzáértő módon tudnak tanácsot adni.


43256.png'A GEERS üzletében olyan hallókészüléket kaptam, amelyek illenek hozzám, és végre nem végzi a fiókban.'

Mariann Budapeströl

Ossza meg ismeröseivel: