Ugrás a tartalomra

Keresés űrlap

Header content block

06 80 182 182

Ingyenes hallásvizsgálat

Jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatunkra, 29 Geers szaküzletünk egyikébe.

Hallásvizsgálat – A hallás professzionális vizsgálata

A jó hallás jelentősen javítja az életminőséget. Mivel a halláscsökkenés gyakran lappangva és szinte észrevétlenül jelentkezik, fontos a hallás rendszeres ellenőrzése.

Rendszeres hallásellenőrzés teszt segítségével

Hörtest VorsorgeSok ember csak néhány év elteltével veszi észre, hogy már nem hall rendesen, illetve csak későn ismeri be hallásának elvesztését. Gyakran barátok és ismerősök azok, akik először figyelmeztetnek: „Talán nagyot hallasz“. A saját érzékelés teljesen más, végül is még egész jól elboldogulunk. Néhány embernél így több év is eltelhet, mielőtt vállalkozna egy hallásellenőrzésre. Azonban ezzel értékes időt fecsérelnek el.

A hallás agyi tevékenység, amely annál jobban és gyorsabban működik, minél gyakrabban használjuk. Amennyiben a hallás kiesik a gyakorlatból, annál hosszabb ideig tart a lehető legjobb teljesítmény helyreállítása. Ez nem függ össze az életkorral sem, hanem azt teszi világossá, milyen fontos a rendszeres hallásellenőrzés. Professzionális hallásteszt végeztethető ingyenesen és kötelezettség nélkül minden GEERS szaküzletben.

Így végezhető a hallásteszt

A GEERS hallókészülékek technikusa végzi a hallásvizsgálatot egy hangszigetelt helyiségben. Fejhallgatón hangokat játszunk le Önnek. Mihelyt meghall egy hangot, jelzést ad. A hallóképességének mérésére így a hangerőtől és a frekvenciától függően (magas és mély hangok) kerül sor, majd egyéni hallásprofil létrehozása történik. Az eredmények tájékoztatnak arról, hogy előfordul-e hallásveszteség. Amennyiben igen, további hallásvizsgálatok (például beszédvizsgálat) végzésére kerül sor.

fekvő hosszú2

 

 

 

 

 


Ossza meg ismeröseivel: